Showing all 3 results

Guava fagyasztott gyümölcspép
0 out of 5

30 seconds in fruit heaven – guava

490 Ft

A guava gyümölcs a guava fa termése. C-vitamin-tartalma a narancséhoz és citroméhoz viszonyítva többszörös. Ha guavára vágysz, azt Közép-Amerika trópusi területein találhatod meg. Az ősi inkák és aztékok legkedveltebb gyümölcse igazi kincseket rejt magában. Ez az enyhén savanykás zamatú, ízében a szamócára emlékeztető gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz még A- és B-vitaminokat, kalciumot, foszfort és vasat , mindeközben cukor tartalma rendkívül alacsony, így bármilyen típusú étkezéshez kiválóan passzol. A benne található magas rost és fehérje tartalomnak köszönhetően hozzájárul az egészséges emésztéshez. Szinte alig tartalmaz cukrot és zsírt, így bármilyen típusú étkezéshez kiváló, de főleg azok számára ajánlott, akik bélrendszeri és emésztési gondokkal küzdenek.

100% gyümölcs – se több, se kevesebb!

chack_box_resize Laktózmentes
chack_box_resize Gluténmentes
chack_box_resize Vegán

Papaja fagyasztott gyümölcspép
0 out of 5

30 seconds in fruit heaven – papaya

490 Ft

Ezt az eredetileg Közép-Amerikából származó gyümölcsöt kezdetben az indiánok termesztették, de az európaiaknak köszönhetően terjedt el a világon. Bizonyára még nem hallottál róla, de gyümölcsének a súlya akár a kilenc kilogrammot is elérheti. Hazai boltok polcain a fél kilós darabokkal találkozhatunk, ez ugyanis a szüreteléshez ideális méret. Sárgadinnyére emlékeztető gyümölcse lédús, magas A-, B-, C-, E-vitaminokban, emellett a papain és a szervezet számára más hasznos enzimek és aminosavak is megtalálhatóak benne. A papain enzim segíti az emésztést, és a bélmozgást. A papayát ajánlják gyulladás, gyomorfekély, és cukorbaj esetén is. Héját a bőr felfrissítésére, megfiatalítására és különféle kiütések és bőrproblémák kezelésére alkalmazzák.

100% gyümölcs – se több, se kevesebb!

chack_box_resize Laktózmentes
chack_box_resize Gluténmentes
chack_box_resize Vegán

Acaico fagyasztott gyümölcspép 200g
0 out of 5

Açai fagyasztott gyümölcspép 200g

990 Ft

Açaico fagyasztott gyümölcspép. Finom és kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú keverék, amelyet összekeverhetsz bármilyen gyümölccsel vagy akár müzlivel és ízletes, egészséges ételeket és italokat készíthetsz belőle. Rendszeres fogyasztásával legyél energikusabb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb.

chack_box_resize Laktózmentes
chack_box_resize Gluténmentes
chack_box_resize Vegán