Szállítási és fizetési tudnivalók:


Szállítás futárszolgálattal:

Kérjük vedd figyelembe, hogy a fagyasztott termékeket jelenleg futárszolgálattal nem tudjuk szállítani részedre. Amennyiben a rendelésedben nem szerepel fagyasztott termék, úgy azt a GLS futárszolgálattal szállítjuk.

A fagyasztott termékek személyes átvétele a következő városokban lehetséges:

– Budapest
– Székesfehérvár
– Veszprém
– Siófok

A kosár oldalon tudod kiválasztani ezeket az opciókat is. Amennyiben a személyes átvételt választod, kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon és egyeztettek az átvétel időpontjával kapcsolatban.

Előzetes egyeztetés után, a rendelni kívánt mennyiségtől függően más városokba is lehetséges a kiszállítás, kérjük ha ilyen igényed van keress minket a 20/944 0992-es telefonszámon!

Kérjük, gondosan add meg a szállítási címet, hogy a futár biztosan megtaláljon. A rossz cím megadásból eredő károkért nem tudjuk vállalni a felelősséget.


Személyes átvétel:

Személyes átvételre négy városban van lehetőséged, Budapesten, Veszprémben, Székesfehérváron és Siófokon. A kosár oldalon tudod kiválasztani ezeket az opciókat is. Amennyiben a személyes átvételt választod, kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon és egyeztettek az átvétel időpontjával kapcsolatban.


Szállítási díjak:

A szállítási költség a megrendelés összegétől függően a következőképpen alakul:

  • 5 000 – 10 000 Ft között  2 990 Ft
  • 10.001 – 20 000 Ft között 2 490 Ft
  • 20 001 – 30 000 Ft között 1 990 Ft
  • 30 001 – 50000 Ft között 990 Ft
  • 50000 Ft felett ingyenes

Amennyiben a rendelésedben nem szerepel fagyasztott termék, úgy a szállítási költség a rendelési összegtől függetlenül egységesen 990 Ft.

A minimális rendelési összeg 5 000 Ft.

Ha a megrendelésed esetleg több csomagban adjuk fel, Neked csak egy csomag után kell szállítási költséget fizetned. 50 000 forint megrendelési érték felett és személyes átvétel esetén a szállítási költség ingyenes.


Mennyi időn belül szállítunk?

A megrendeléseket minden nap 8-14-óra között dolgozzuk fel. A kiszállítás a GLS futárral történik, a feladást követő 24 órán belül. A csomag feladásáról e-mailben tájékoztatunk Téged. Amennyiben a személyes átvételt választod, kollégánk fel fog keresni a megadott telefonszámodon és vele egyeztetitek a kiszállítás idejét.


Fizetési módok:


4 féle módon tudod kifizetni rendelésed:

  • Készpénzzel, amennyiben a személyes átvételt választod
  • Közvetlen banki átutalással (Ebben az esetben neked kell átutalási megbízást adni a bankodnak. A megrendelés végén látni fogod cégünk banki adatait, ahová a rendelés összeget utalnod kell. A csomagodat az összeg beérkezése után indítjuk útnak.
  • Bankkártyával, a Barion rendszerén keresztül
  • Paypal-on keresztül, ahol választhatod a bankkártyás fizetési opciót is amennyiben nem rendelkezel Paypal fiókkal.

Utánvétes rendelésre nincs lehetőség áruházunkban, a megrendelések átvételére illetve futárszolgálattal történő kiszállítására csak a teljes rendelési összeg megfizetése után kerül sor.

Bármilyen felmerülő kérdésed esetén keress minket bátran!

Telefonos ügyfélszolgálat: 20/944 0992(hétfőtől- péntekig, 9.00-16.00 között)
E-mail: info[kukac]acaimania.hu

 

Legyen szép és kalandos napod!