Történetünk

Életünknek mindig is szerves része volt a sport és az egészséges, környezettudatos szemléletmód. A mozgás öröme, a szabadság szeretete és az örökös kalandvágy vezetett minket közös szenvedélyünkhöz, a capoeirához. Ez a különleges mozgásforma pedig Brazília felé irányította tekintetünket, így találkoztunk egy ízletes kis gyümölccsel az açai-val. A semmihez sem fogható nagyszerű íze, és az açai na tigela tartalmas és ínycsiklandozó receptje, azonnal meghódította az ízlelőbimbónkat és a szívünket.

Fogyasztásával egyszerre éreztük magunkat felfrissülve, és energiával feltöltve. Ez a többlet energia nemcsak az izzasztó edzéseken de az élet más területein is áldásosnak bizonyult. Így jutottunk el arra az elgondolásra, hogy mindent tudni akarunk erről a gyümölcsről és szeretnénk, ha minél előbb a napi étrendünk szerves részévé válna.

Az Acaimania Europe története

Hosszas keresgélés és kutatás után az Açaimania Europe fiatalos, dinamikusan fejlődő vállalata mellett döntöttünk. Az ő sikertörténetük a miénkhez hasonlóan kezdődött. Péter és André két jó barát 2009-ben Brazíliába utazott, hogy szörf deszkáikkal betörjék a hullámokat és lazítsanak egy nagyot. Ott, egy kis szörf paradicsomban fedezték fel az açaí bogyót. A nyaralásukról hazatérve sok barátjuknak meséltek erről a csodálatos ételről, amivel sokuk érdeklődését felkeltették.

Végül arra a döntésre jutottak, hogy megtalálják a módját annak, hogy az açai-t elhozzák az európai fogyasztók számára is. Sok előkészület és tervezgetés után a következő Brazíliába vezető útjukról nem a szokványos csecsebecsékkel tértek haza, hanem egy teli konténer fagyasztott açaí gyümölcspéppel…
Mára az Açaimania kiváló minőségű termékeinek erős fogyasztói bázisuk van számos európai országban.

Ezek vagyunk mi:

Küldetésünk, hogy a magyar vásárlók asztalára is elhozzuk ezt az új, számukra még ismeretlen gyümölcsöt, és hogy ezeknek a nagyszerű termékeknek köszönhetően egészséggel és életerővel töltsük fel a magyar családokat. Az általunk forgalmazott Açaico termékek az Európai Unió legmagasabb sztenderdjei szerint az élelmiszerek legmagasabb minőségi kategóriájába tartoznak.
Szeretnénk hozzájárulni a magyar lakosság egészséges életmódjának és táplálkozási szokásainak fejlesztéséhez. Folyamatosan dolgozunk saját receptek megalkotásával, hogy változatos és különleges ízekkel tudjuk asztalunkra varázsolni ezt a szupergyümölcsöt.
Egészségünkre!