Gyakran ismételt kérdések:

 

A fagyasztott termékeket futár szállítja?

A fagyasztott termékeket jelenleg saját futárunk szállítja. Személyes átvételre alap esetben Budapesten, Székesfehérváron, Veszprémben és Siófokon van lehetőség.
A rendelési összegtől függően fentiektől eltérő helyszínekre is megoldható a kiszállítás, kérjük ha ilyen igényed van keress minket a 20/944 0992-es telefonszámon!

Mennyit fogyaszthatok naponta az açai termékekből?

Nincs felső határa, bármennyit ehetsz belőle. Fogyaszd naponta, és sokat teszel az egészséged megőrzése érdekében. Az açai bogyó jótékony hatásairól bővebben olvashatsz ide kattintva!

Gyermekemnek is adhatom, hány éves kortól?

Termékeinket természetesen gyermekek is fogyaszthatják, akár 6 hónapos kortól, ugyan úgy mint más gyümölcsöket. Vedd figyelembe itt is a hozzátáplálás szabályait, ezzel kapcsolatban kérdezd a védőnődet, vagy gyermekorvosodat.

Mennyi a termékek szavatossági ideje?

Termékeink szavatossági ideje:

– Açai fagyasztott termékek 24 hónap

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási költség egységesen 990 Ft, 50.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes.

Mennyi időn belül szállítunk?

A megrendelés leadása után munkatársunk minden esetben telefonon fel fog keresni és tájékoztat a kiszállítás várható időponjáról. A személyes kiszállítás általában hetente egyszer történik.

 

Ha meglévő rendelésemmel kapcsolatban van kérdésem, kihez fordulhatok?

Fordulj bátran vevőszolgálatunkhoz a lent található elérhetőségek bármelyikén. Kérjük, a gyors ügyintézés érdekében minden esetben keresd elő a rendelésed sorszámát, melyet a visszaigazoló e-mailek tárgyában, valamint magában a levélben, illetve a honlapon, személyes bejelentkezést követően a „Saját fiókom” menüpontban is megtalálsz!

Legyen szép és kalandos napod!