Gyakran ismételt kérdések:

 

A fagyasztott termékeket is futár szállítja?

A fagyasztott termékeket jelenleg nem tudjuk futárszolgálattal szállítani, kizárólag szeméyles átvétellel rendelhetők meg. Személyes átvételre alap esetben Budapesten, Székesfehérváron, Veszprémben és Siófokon van lehetőség.
A rendelési összegtől függően fentiektől eltérő helyszínekre is megoldható a kiszállítás, kéerjük ha ilyen igényed van keress minket a 20/944 0992-es telefonszámon!

Mennyit fogyaszthatok naponta az açai termékekből?

Nincs felső határa, bármennyit ehetsz belőle. Fogyaszd naponta, és sokat teszel az egészséged megőrzése érdekében. Az açai bogyó jótékony hatásairól bővebben olvashatsz ide kattintva!

Gyermekemnek is adhatom, hány éves kortól?

Termékeinket természetesen gyermekek is fogyaszthatják, akár 6 hónapos kortól, ugyan úgy mint más gyümölcsöket. Vedd figyelembe itt is a hozzátáplálás szabályait, ezzel kapcsolatban kérdezd a védőnődet, vagy gyermekorvosodat.

Mennyi a termékek szavatossági ideje?

Termékeink szavatossági ideje:

– Açaico italok 12 hónap
– Açaico szárított termékek 12 hónap
– Açaico pezsgőtabletta 18 hónap
– Açaico fagyasztott termékek 24 hónap
– “30 sec in fruti heaven” fagyasztott termékek 24 hónap
– Mooo! fagyasztott termékek 24 hónap

Mennyibe kerül a szállítás?

A minimális rendelési összeg 5 000 Ft.

A szállítási költség a megrendelés összegétől függően a következőképpen alakul:

 

  • 5 000 – 10 000 Ft között  2 990 Ft
  • 10.001 – 20 000 Ft között 2 490 Ft
  • 20 001 – 30 000 Ft között 1 990 Ft
  • 30 001 – 50000 Ft között 990 Ft
  • 50000 Ft felett ingyenes

 

 

Amennyiben a rendelésedben nem szerepel fagyasztott termék, úgy a szállítási költség a rendelési összegtől függetlenül egységesen 990 Ft.

Ha a megrendelésed esetleg több csomagban adjuk fel, Neked csak egy csomag után kell szállítási költséget fizetned. 50 000 forint megrendelési érték felett és személyes átvétel esetén a szállítási költség ingyenes.

Mennyi időn belül szállítunk?

A megrendeléseket minden héten kedden és szerdán dolgozzuk fel. A kiszállítás a GLS futárral történik, a feladást követő 24 órán belül. A csomag feladásáról e-mailben tájékoztatunk Téged.

 

Ha meglévő rendelésemmel kapcsolatban van kérdésem, kihez fordulhatok?

Fordulj bátran vevőszolgálatunkhoz a lent található elérhetőségek bármelyikén. Kérjük, a gyors ügyintézés érdekében minden esetben keresd elő a rendelésed sorszámát, melyet a visszaigazoló e-mailek tárgyában, valamint magában a levélben, illetve a honlapon, személyes bejelentkezést követően a „Saját fiókom” menüpontban is megtalálsz!

Személyesen átvehetem a rendelésemet?

Személyes átvételre három városban van lehetőséged, Veszprémben, Székesfehérváron és Siófokon. A kosár oldalon tudod kiválasztani ezeket az opciókat is. Amennyiben a személyes átvételt választod, kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon és egyeztettek az átvétel időpontjával kapcsolatban. Természetesen ebben az esetben nem kell szállítási költséget fizetned.

Van üzletetek? Hol találom meg őket?

Offline viszonteladói üzlethálózatunk kiépítését honlapunk indulásával egy időben kezdtük meg (2016 május) az árusítóhelyeket hamarosan közzétesszük honlapunkon. Addig is mindent megteszünk, hogy kedvenc Açaico, “30 sec fruit in heaven” és Mooo! terméked eljusson hozzád! Bármilyen kérdésed van, kérjük, keress minket az alábbi elérhetőségeken:

Telefonos ügyfélszolgálat: 20/944 0992(hétfőtől- péntekig, 9.00-16.00 között)
E-mail: info[kukac]acaimania.hu

 

Legyen szép és kalandos napod!