Meríts erőt az esőerdőből!

Az Açaico termékek az Amazonasban termő acai bogyóból készülnek. Ez a különleges kis gyümölcs antioxidánsok, Omega zsírsavak, vitaminok, élelmi rostok és más értékes tápanyagok tökéletes kombinációját biztosítja szervezetünk számára.
A világ első számú szuper gyümölcseként tartják számon. Mára már sportolók és az egészséges életmódot kedvelők napi étrendjének szerves része szerte a világon.


Rendszeres fogyasztása energiával tölti fel a testet. Rengeteg értékes összetevőjének köszönhetően megfelelő energiát nyújt a sportoláshoz és a fizikai aktivitáshoz miközben segít a zsír hatékony elégetésében és a karcsú, szexis alak megtartásában. Erősíti az immunrendszert, segít a fertőzések, betegségek elleni küzdelemben.

Açaico fagyasztott termékek

Első osztályú Açaico fagyasztott gyümölcspépeinknek köszönhetően maradéktalanul élvezheted az acai gyümölcs hamisítatlan ízét, amit az élénkítő hatásáról jól ismert guarana-val teszünk még különlegesebbé. Termékeink antioxidánsok, élelmi rostok és ásványi anyagok tökéletes kombinációját biztosítják szervezetünk számára. Az Açaico fagyasztott gyümölcspépből elkészítheted az ízbomba acai na tigela turmixtálat, de kiváló italok, smoothiek, sütemények, fagylaltok, öntetek elkészítéséhez is. 

Açaico superfruit italok


Lendülj formába az Açaio Superfruit italokkal, amelyek azonnal fogyaszthatóak és praktikus kiszerelésben kaphatóak. Minden gyümölcslevünk és smoothienk csakis a legkiválóbb minőségű acai gyümölcs felhasználásával készül, ami a világ első számú szupergyümölcse.
Ez az ízletes gyümölcs rendkívül gazdag a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakban, ásványi anyagokban és szénhidrátokban.
Kóstold meg az Acaico Superfruit Italok különleges és egyedülálló ízeit!

Açaico szárított termékek


Az Açaico bio por egy speciális tartósítási eljárással, a fagyasztva szárítással készül. Ennek az eljárásnak köszönhetően az acai gyümölcsben található összes antioxidáns és Omega zsírsav bezárva marad. Mivel könnyen szállítható így nemcsak a mindennapjaid remek táplálékkiegészítője, de kalandozásaid során is bárhová magaddal viheted.
Tökéletes shake-ek, smoothie-k elkészítéséhez, keverd össze akár tejjel, gyümölcslével vagy tiszta vízzel.

Szeretnél Açaico viszonteladó lenni?

Az egész ország területén keressük viszonteladó partnereinket, akik szívesen értékesítenék prémium minőségű Açaico termékeinket! Ha téged is érdekel a lehetőség, kattints ide!