``30 sec in fruit heaven``

Képzeld magad az esőerdőbe, Brazília káprázatos növény- és élővilágába. Ragyogóak a színek, illatosak a virágok és forró a trópusi naplemente. Ezen a varázslatos helyen szinte egész évben süt a nap, nem csoda hogy itt érnek a világ legzamatosabb gyümölcsei. Itt a gyümölcsöket csak akkor szüreteljük le, mikor már teljesen megértek, amikor a lehető legtöbb tápanyagot tartalmazzák.

A gyümölcs húsa a legértékesebb része, amit először felaprítunk majd egy speciális eljárással fagyasztunk le, így biztosítjuk, hogy az összes értékes vitamin és tápanyag benne maradjon. Ennek az egyszerű és hatékony módszernek köszönhetően maradéktalanul élvezheted ezeknek az egészséges és zamatos gyümölcsöknek az igazi friss aromáját minden “30 sec in fruit heaven” termékünkben.

gyumolcs_resize

A feldolgozás folyamata

feldolgozas_folyamata_resize_resize

100% gyümölcs - se több, se kevesebb!

Mi az Açaimania-nál személyesen felügyeljük a feldolgozási folyamat minden szakaszát, amin a gyümölcsök keresztül mennek, így biztosítva, hogy minden “30 sec in fruit heaven” termékünk csordultig legyen vitaminokkal és más értékes tápanyagokkal.
Ez az, amire igazán büszkék vagyunk. Ez tesz minket egyedülállóvá a piacon. Mai világunkban ugyanis nehéz dolguk van az egészségtudatos fogyasztóknak, hiszen szinte minden termék tele van mesterséges hozzáadott anyagokkal, szennyeződésekkel, vegyszerekkel.

A boltok polcain található gyümölcsök legtöbbjét éretlenül szüretelik le, a szállítás során kémiai anyagokkal vonják be, hogy meggátolják az idő előtti érést, majd mielőtt a vásárlókhoz kerülnek UV lámpákkal és etilén gázzal kezelik őket, hogy utólag érjenek be és szép színűk legyen. Igen, ilyen megalkuvó század ez a mostani, és felvet egy jogos kérdést: van-e választásunk nekünk vásárlóknak? Igen van!

A mi megközelítésünk ellent mond ennek a trendnek. Garantáljuk, hogy termékeinkben nem találsz mást, mint tiszta gyümölcsöt – se többet, se kevesebbet. Egészségedre!

Szeretnél '30 sec in fruit heaven' partnerünk lenni?

Az egész ország területén keressük viszonteladó partnereinket, akik szívesen értékesítenék prémium minőségű “30 sec in fruit heaven” termékeinket! Ha téged is érdekel a lehetőség, kattints ide!